Van verduurzamingsadvies tot renovatie: alles onder één dak

Advies | Uitvoering | Opvolging

Maak kennis met jouw verduurzamingsteam

Financiële keuzestress, onzekerheid en het kiezen van betrouwbare partijen: het verduurzamen van jouw woning kan lastig zijn! Kies daarom voor een partner die jou volledig ontzorgt van A tot Z:

Bestendig Vastgoed, Aannemersbedrijf Buildman én HypoGarant nemen al het werk uit handen. Drie experts op eigen vakgebied. Die jouw verduurzamingsproject 100% betrouwbaar gaat regelen.

energiebelasting-terugvorderen-bestendig-vastgoed

De kracht van verduurzaming: elk zijn specialisme.

 

  • Bestendig Vastgoed: Jouw partner in energielabels en advies. Met een perfecte oplevering en snelle service staan wij voor jouw verduurzamingstraject klaar
  • Aannemersbedrijf Buildman: Om ervoor te zorgen dat de uitvoering van de werkzaamheden goed verloopt: op Buildman kan jij bouwen. Deze aannemer heeft ervaring met totaal renovaties met oog op verduurzaming.
  • HypoGarant: als onafhankelijke tussenpersoon in de wereld van kredietverstrekkers is HypoGarant jouw aanspreek. Samen kijken we naar de meest geschikte financiering

 

Onze werkwijze in 5 stappen.

Stap 1: Inventarisatie

Geen idee waar je het beste kunt beginnen? Geen probleem, onze experts staan klaar om samen met jou naar de mogelijkheden te kijken.

Bij een positief gesprek vragen we alvast enkele documenten op zodat de financiële haalbaarheid in kaart gebracht kan worden door de financieel adviseur.

Stap 2: Meten is weten

Bij een positief oordeel en een kleine aanbetaling zal één van onze energielabel adviseur langskomen op locatie om het huidige energielabel van de woning te berekenen. Aan de hand van het energielabel kan er gekeken worden waar de verbetermogelijkheden liggen.

Ook komt de aannemer langs om de woning in te meten. Hierdoor kan er later in het traject een offerte op maat gemaakt worden.

De bevindingen worden samen met jou besproken en vastgelegd in een adviesrapport samen met de offerte van de uitvoering.

Om ervoor te zorgen dat de uitvoering van de werkzaamheden goed verloopt, is Bestendig Vastgoed een samenwerking met Buildman Aannemersbedrijf aangegaan. Deze partij uit Moerkapelle heeft ervaring met totaal renovaties met oog op verduurzaming

Stap 3: Adviesgesprek

De financieel adviseur presenteert het complete advies: wat is er mogelijk, hoeveel gaat het kosten en wat levert het op.

Ben jij akkoord? Dan zetten we de hypotheekaanvraag in werking. Wij vergelijken hiervoor meer dan 40 kredietverstrekkers!

Stap 4: Uitvoering

Na akkoord van de bank kan er eindelijk gestart worden met het verduurzamen. Omdat we precies weten wat er gaat gebeuren, kan de aannemer gelijk starten.

Stap 5: Resultaat

Zodra de verbouwing is afgerond, krijg je van ons je nieuwe energielabel. Ook vragen wij de toepasbare subsidies en/of hypotheek kortingen bij bijvoorbeeld een verkregen A label voor je aan én helpen wij jou geld terug te krijgen van de belastingdienst.

Ook na afronding blijven wij voor jou aan het werk.

NOok nadat alles geregeld is, blijven wij je natuurlijk ondersteunen. Bij onvoorziene omstandigheden staan wij graag voor je klaar om samen een passende oplossing te vinden voor jouw situatie.
 
Vanzelfsprekend nemen wij periodiek nog even contact op om te kijken of alles naar verwachting is gelopen!
energielabel delft