Up-to-date in de wereld van vastgoed

Ons team zorgt ervoor dat de laatste ontwikkelingen altijd binnen het bedrijf ingezet worden. Om jou ook op de hoogte te stellen schemeren wij belangrijke punten graag door.

Meer waarde uit vastgoed door een hoger energielabel

Steeds meer woningeigenaren én vastgoedbeheerders zijn aan het verduurzamen. Het energielabel speelt hierin ook een grote rol, zo licht Nu.nl ook uit. En wij laten jou graag zien: hoe maak je dit verbeteradvies concreet?

Bezit jij Hugo Bestendig Vastgoed?

Voor vastgoedbeheerders en makelaars is Hugo de Jonge het gesprek van dit moment.

En zijn wetswijzigingen brengen drie vragen mee die wij vaak terugkrijgen rond de puntentelling 2024. Lees direct wat jij als vastgoedbelegger kunt doen!

hugo-proof-vastgoed-bestendig-vastgoed

Puntentelling 2024: maximaal huurplafond aangepast

De beperking op de WOZ-waarde gaat binnenkort in. Voor een deel van de Nederlandse huurwoningen kan dit grote financiële gevolgen hebben

Bereid je voor op de komende WOZ-cap per 1 mei

Verhuurders die hun pand(en) in de vrije sector willen krijgen, zullen binnenkort de huurprijs moeten toetsen aan een hoger plafond!

Duurzaamheidskorting hypotheek - Bespaar duizenden euro’s

Steeds meer Nederlandse hypotheekverstrekkers stellen het duurzame aspect centraal bij het maken van een hypotheekvoorstel. Dit kan dus veel financiële voordelen met zich meebrengen!

Snelle stijging van de energieprijs - ben jij al duurzaam bezig?

Een duurzame woning kan in de toekomst nóg belangrijker zijn: de prijzen voor elektriciteit én gas stijgen de komende jaren fors.