Meer waarde uit vastgoed door een hoger energielabel

Steeds meer woningeigenaren én vastgoedbeheerders zijn aan het verduurzamen. Het energielabel speelt hierin ook een grote rol, zo licht Nu.nl ook uit. En wij laten jou graag zien: hoe maak je dit verbeteradvies concreet?

Slimme verbeteringen, zonder onnodig geld uit te geven

Woningen met een groen energielabel zijn steeds populairder: er wordt meer betaald voor een pand met een hoger energielabel. Dit benadrukt het groeiende belang van energiezuinige huizen én bedrijfspanden.

De standaard verduurzamingstips zijn wel bekend. Maar vaak gaan deze tips niet hand in hand met het verbeteren van een energielabel. Slim kijken naar passende oplossingen: daar zijn specialisten voor nodig.

Onze aanpak voor (snel) energielabel verbetering

Bij Bestendig Vastgoed pakken wij dit aan in maatwerk. Onze energielabel adviseurs analyseren jouw vastgoed grondig en bieden keuzes die jouw direct laten zien hoe het energielabel verbeterd kan worden.

Daarom kiezen anderen voor Bestendig Vastgoed:

  • Vertrouwd in jouw regio: We zijn al lang actief in regio Den Haag en Rotterdam. We kennen de buurten goed en hebben al 5000+ klanten geholpen
  • Alles onder één dak: alles over energielabels, puntentellingen en passend (energie)advies door energielabel adviseurs die altijd weten wat er speelt
  • Persoonlijke service: advies en communicatie: duidelijk en direct gegeven door ons team

Maximaliseer ook de waarde van jouw vastgoed

Veel mensen gingen jou al voor. Maak ook kennis met onze directe en laagdrempelige aanpak in het verbeteren van energielabels!