Eenvoudig een energielabel voor huurwoningen

Een energielabel is nodig om woningen te verhuren. Direct geregeld via Bestendig Vastgoed in regio Den Haag en Rotterdam.

Energielabels voor huurwoningen via Bestendig Vastgoed

Snel en betrouwbaar. Het energielabel voor huurwoningen weegt zwaar mee in het woningwaarderingsstelsel voor huurwoningen. Daarnaast riskeer je een boete wanneer je geen label hebt. Samen werken tot één doel: een geoptimaliseerde huurwoning, het liefst in de vrije sector.

energielabel huurwoning
energielabel gouda

Aanpassingen in Energie-index en energielabels huurwoning

Voor 2021 waren er twee verschillende labels te onderscheiden binnen de huurwoningmarkt:

  • Het definitieve energielabel: een vereenvoudigd energielabel, op afstand geregistreerd;
  • De Energie-index (geldig voor de WWS): de Energie-Index voor huurwoningen werd opgesteld door een gecertificeerd bedrijf op locatie. De oude energielabels zijn vervangen door de nieuwe versie. In het nieuwe energielabel wordt geen verder onderscheid gemaakt.
 

Vanaf 2021 verandert er dus ook veel binnen het labelen van huurwoningen. Wij gaan je helpen om door de bomen het duurzame bos te blijven zien.

“Kwaliteit gecombineerd met de scherpste prijs. Dat is kiezen voor Bestendig Vastgoed”

De voordelen van nieuwe energielabels via Bestendig Vastgoed

  • Kwaliteit en ervaring: al meer dan 2000 energielabels opgesteld voor diverse (huur)woningen;
  • Flexibel en altijd meedenken in oplossingen: niet stoppen totdat jij tevreden bent. Samen gaan we tot een efficiënte manier in het verkrijgen van de gewenste energielabel(s);
  • Werkzaam in Den Haag. En ver daarbuiten: Bestendig vastgoed is gevestigd in Voorburg, dichtbij de snelweg. Hierdoor kunnen wij in heel Zuid-Holland en ver daarbuiten energielabels opstellen tegen een scherpe prijs, zonder in te leveren op kwaliteit;
  • Meerdere woningen? Geen probleem: Meerdere huurwoningen of gelijkende huurwoningen in een complex: wij bieden de beste oplossing binnen grotere energielabelprojecten.
energielabel zoetermeer

Energielabel huurwoning combineren met puntentelling & adviesrapport

Omdat het energielabel voor huurwoningen een grote invloed heeft op de wettelijke maximale huurprijs combineren wij de opname vaak met een puntentelling. Meer informatie over deze werkzaamheden zijn te vinden via de pagina puntentelling huurwoning.

Huur ons in: vraag direct een energielabel aan

Snel en voordelig een energielabel voor jouw verhuur woning?  Vraag direct een label aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om het energielabel op te nemen!