Energieprijs stijging

Snelle stijging van de energieprijs: ben jij al duurzaam bezig?

Energie: je hebt het nodig om te leven! Maar een duurzame woning kan in de toekomst nóg belangrijker zijn: de prijzen voor elektriciteit én gas stijgen de komende jaren fors.

Honderden euro’s meer voor 1 huishouden

Nieuwsbron Nu.nl meldt een chaos op de energiemarkt: een gemiddelde prijsstijging van wel 500 euro per jaar! Ondanks de verlaging van de energiebelasting vanuit de Tweede Kamer zal de stijging ‘gewoon’ doorzetten in 2021.

Grootste oorzaak energieprijsstijging: beperkte gasvoorraden

Energieleveranciers komen in de financiële problemen die niet altijd doorgerekend kunnen worden in de lopende contracten. De grootste oorzaak is hierin de beperkte gasvoorraad vanuit de gasleveranciers. De grootste klappen vallen dus bij de klanten die hun energiecontract net moeten gaan vernieuwen.

Maak jouw woning ook duurzaam

Een hoog energielabel is niet alleen goed voor de verkoopwaarde van je woning of bedrijfspand. Een duurzame woning staat gelijk aan lagere energiekosten: de warmte ontsnapt minder snel uit de woning en de benodigde warmte wordt efficiënter opgewekt. Benieuwd hoe wij je hierbij kunnen helpen? Wij zitten voor je klaar om jouw woning toekomst bestendig te maken.