Maak kennis met het team!

Het team van Bestendig Vastgoed

Bestendig Vastgoed bestaat uit een jong en ondernemend team van vastgoed specialisten die graag advies geven in het verduurzamen van je woning. Kwaliteit, klantgerichtheid en scherpe prijzen staan bij ons centraal. Dit bereiken wij door slimme/innovatieve oplossingen zoals het gebruik van software die ons werk optimaliseert en door af en toe gewoon wat harder te werken.

Stefan

Oprichter

Ik heb een veelzijdige achtergrond waarin de vastgoedbranche toch wel het meest naar voren komt. Naast het verhuren van woningen heb ik me bezig gehouden met het verkrijgen van de juiste vergunningen voor woningen.

Nu stort ik mijzelf volledig op het opstellen van energielabels en optimaliseren van huurwoningen. Ik denk als een probleemoplosser hier, en sta voor iedereen klaar!

Anthony

Oprichter

Sinds de start van mijn eigen onderneming in 2018 tot nu ben ik actief in het opstellen van energielabels en alles wat daar bij komt kijken. 

Daarnaast ben ik een expert in het optimaliseren van huurwoningen en weet ik alle ins en outs om tot een maximale wettelijke huurprijs te komen. Op dit moment staat er bij Bestendig Vastgoed een full-service vastgoed adviesbureau die altijd voor klanten klaarstaat. En daar ben ik trots op!

Jorn

Office manager

Geboren in Overijsel, maar opgegroeid als Zoetermeerder: na 3 jaar HBO ICT kwam ik erachter dat software ontwikkelen niet mijn ding was. Klantcontact is veel leuker! Na een omweg via de Hoogvliet, het familiebedrijf en twee callcenters ben ik bij Bestendig Vastgoed terecht gekomen.

Werken bij Bestendig Vastgoed is top: het is een bedrijf waarin vrienden én presteren goed samengaan. Als telefonisch aanspreekpunt vind ik het mooi om zoveel verschillende mensen te spreken.

Luka

Marketing

Sinds de start van dit bedrijf ben ik als marketing goeroe betrokken: van strategie tot uitvoering, binnen Bestendig Vastgoed doe ik er met mijn commerciële achtergrond alles aan om onze gestelde doelen te bereiken.

Vindbaarheid, (nieuwe) klantrelaties aangaan en het verzamelen van positieve verhalen rond ons werk: ik doe waar ik kan m’n best binnen de organisatie.

Joost

Adviseur

Met mijn achtergrond binnen de financiële dienstverlening was de stap richting Bestendig Vastgoed in 2020 een logische. Ik ben samen met Stefan naar school gegaan, dus de connectie was snel gemaakt! Een ondernemende werkomgeving waar ik zelf ook perfect in pas.

Persoonlijk contact, klanten kunnen helpen de goede werksfeer én leuke bedrijfsuitjes: dat somt eigenlijk wel op waarom het leuk is om hier in Voorburg te werken.

Menno

Adviseur

Als één van de eerste ben ik begonnen binnen het team. Ik ken Anthony van vroeger en heb zelf ook Vastgoed & Makelaardij én Commerciële Economie gestudeerd. Dit werkt past perfect in mijn straatje dus.

Je draagt echt een steentje bij binnen Bestendig Vastgoed. De snelle maar gezonde groei is mooi om van zo dichtbij mee te maken.

Nigel

Adviseur

Als geboren Zoetermeerder ben ik mijn opleiding na het Alfrink College gestart in Rotterdam. Maar werken heeft toch écht mijn voorkeur. Via omwegen in de callcenterwereld en een makelaarskantoor ben ik bij Bestendig Vastgoed gekomen.

Het mooiste aan deze baan? De flexibiliteit. Ik heb gemerkt dat je het lekkerst in je vel zit als je de ruimte krijgt. En dat is hier perfect geregeld.

Luc

Adviseur

Een mooi bedrijf waar ik graag voor werk! Het team is hecht en ondanks dat het werk veel los van elkaar uitgevoerd wordt, heb je toch het gevoel dat je van elkaar kunt leren.

Joost

Adviseur

Met mijn achtergrond binnen Business IT was het werken bij Bestendig Vastgoed voor mij een mooie kans!

Ik woon zelf in Den Haag, dus hier in de regio aan de slag kunnen is voor mij een logische keuze geweest. Het leukste aan werken bij Bestendig Vastgoed: werken in een jong en ondernemend team, waarin gezelligheid centraal staat.

Daarnaast kan ik hier lekker flexibel aan de slag. Dat heb je lang niet overal!

Quintie

Media