Samenwerking DIVA Makelaars

Armin Streekstra, directeur DIVA Makelaars en DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen

DIVA Makelaars: een voor Nederland nieuw makelaarsconcept, verovert vanuit Den Haag de makelaarswereld. Met bijna 30 aangesloten makelaarskantoren gaat directeur Armin Streekstra voor het hoogst haalbare! Daar past een samenwerkingspartner als Bestendig Vastgoed natuurlijk goed tussen.

“Een samenwerking naar volle tevredenheid”

‘Bestendig Vastgoed is binnen DIVA Makelaars de aangesloten partner als het gaat om het regelen van energielabels. Deze samenwerking is een aantal jaar geleden gestart, en ik moet zeggen: dit gaat naar volle tevredenheid!

Ons uitgangspunt ‘Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd’, gaat hand in hand met het werken via regionale experts binnen hun vak. En Bestendig Vastgoed is daar één van.

De grootste toegevoegde waarde?

De softwaretool van Bestendig Vastgoed, waar onze klanten zelf het energielabel kunnen aanvragen, is de grootste toegevoegde waarde voor ons als organisatie. Wij zien dat hier (af en toe) aanvragen uitkomen, zonder dat wij hier iets extra’s voor hoeven te doen.

Alles wordt direct geregeld, dus dat scheelt voor ons een hoop. En als wij niet blij zouden zijn, hadden jullie het echt wel gehoord!”

Is jouw bedrijf het volgende succesverhaal?